Gradska plinara Zagreb d.o.o.

Gradska Plinara Zagreb d.o.o. osnovana je 1862. godine, a rasvjetni se plin proizvodio suhom destilacijom drveta. Na današnjoj adresi u Radničkoj cesti plinara počinje s radom 1911. godine, a 1955. godine u Zagreb stiže prirodni plin. Glavne djelatnosti Gradske Plinare Zagreb d.o.o. su distribucija prirodnog plina te izgradnja distribucijskog sustava i priključenje korisnika na vlastiti distribucijski sustav

Djelatnost poduzeća:

Gradska plinara Zagreb d.o.o. je energetski subjekt koji obavlja reguliranu energetsku djelatnost distribucije plina. Radi se o vodećoj tvrtki u distribuciji plina u Hrvatskoj, čije je poslovanje u potpunosti u skladu s europskom praksom, što zahtijeva neprestano zadovoljavanje visokih standarda kvalitete, zaštite i sigurnosti. Zahvaljujući tome želimo imati iskazano vaše povjerenje i zadovoljstvo kao korisnika plinskog distribucijskog sustava.
Također se nastojimo mijenjati u skladu s potrebama vremena primjenjujući načela održivog razvoja i promicanja suživota s prirodom. U svakom slučaju, otvorenost prema svjetskim iskustvima i modernim koncepcijama distribucije plina glavne su odrednice razvoja tvrtke u godinama koje slijede.
Želimo nastaviti tradiciju dugu više od 150 godina poslovanja koja se temelji na otvorenosti i spremnosti na suradnju sa svim korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima. U tome nam je osobito važno vaše mišljenje i vaše iskustvo.

Gradska plinara Zagreb d.o.o.


http://http://www.pl...

Radnička cesta 1
10002 Zagreb

tel: 01/6437 777