Poslovna inteligencija d.o.o.

Naša misija je klijetima pružiti najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.
Naša vizija je biti regionalni tržišni lider u srednjoj Europi u implementaciji analitičkih informacijskih sustava i sustava za integraciju podataka. Rješenja koja nudimo, preporučamo i implementiramo našim klijentima su neprijeporno najkvalitenija rješenja na tržištu, bazirana na vodećim tehnologijama i metodologijama, te našem znanju i iskustvu.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Poslovna inteligencija je jedna od vodećih tvrtki za implementaciju analitičkih sustava i strateškog konzaltinga u jugoistočnoj Europi s preko 160 realiziranih projekata za više od 70 korisnika u 20 država na četiri kontinenta. Tvrtka pruža usluge implementacije skladišta podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja poslovnim rezultatima, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Stručnost:

  • Opsežno znanje metodologija i koncepata za uspješnu implementaciju analitičkih rješenja
  • Detaljno poznavanje poslovnih procesa u srednjim i velikim tvrtkama unutar različitih grana poslovanja uključujući telekomunikacije, proizvodnju, bankarstvo, osiguranje, distribuciju, maloprodaju, veleprodaju i vladine institucije
  • Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija, uključujući Informatica, IBM, Microsoft, SAP, EMC, Tableau, Oracle, Panorama i Theobald, potvrđeno pripadajućim certifikatima.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu (Hrvatska), a posluje i iz ureda u Londonu, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, s više od 80 iskusnih konzultanata. Klijenti Poslovne inteligencije su neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi. Također pruža nearshoring usluge implementacije za korisnike na području Europske unije i Švicarske.

REFERENTNA LISTA:

HT – Hrvatske telekomunikacije d.o.o., VIPnet d.o.o.,  Atlantic Grupa d.d., Agrokor d.d., Mercator-H d.o.o., JGL - Jadran Galenski Laboratorij d.d., Orbico d.o.o., Hypo Group Alpe Adria AG, PBZ - Privredna banka Zagreb d.d., Intesa Sanpaolo Card d.o.o., Centralna banka BiH, Centralni registar Srbija.                                                                                           

Referentna lista nalazi se na www stranicama poduzeća Poslovna inteligencija.

PI - logo

Rješenja:

PI Telco DWH model
Model skladišta podataka za telekomunikacijske kompanije

PI DWH model za banke
Model skladišta podataka za banke

PI DWH model za osiguranja
Model skladišta podataka za osiguravajuća društva


http://www.inteligen...

Stubička 50b
10000 Zagreb

tel: +385 (1) 4617 945
fax: +385 (1) 4617 946

Kontakt osoba:

Dražen Oreščanin, Predsjednik Uprave
e-mail: drazen.orescanin@inteligencija.com