Ne budi ljut ko’ ris! Budi RIS!

Zadovoljni djelatnici stvaraju kvalitetna rješenja za zadovoljne krajnje korisnike.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Broj djelatnika u IT-u:
25 - 50 zaposlenih

RIS je pouzdan partner tvrtkama različitih profila na putu do poslovnog uspjeha.

Naša djelatnost usko je specijalizirana za projektiranje i razvoj poslovnih informacijskih sustava. Tijekom više od 25 godina postojanja postali smo prepoznatljivi u široj regiji kao softverska tvornica koja svoje poslovanje temelji isključivo na proizvodnji i implementaciji vlastitih rješenja. Svoje poslovanje razvijali smo u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Započeli smo s projektiranjem poslovnih sustava, potom smo se proširili i na razvoj sustava po narudžbi po principu „ključ u  ruke“ za velike kompanije. Trenutačno smo fokusirani na razvoj specijaliziranih poslovnih aplikacija za široko tržište.

Naša najveća snaga su ljudi: surađivali smo s više od sto visokoobrazovanih informatičkih stručnjaka i preko sedam tisuća kupaca na svim kontinentima. Od osnutka do danas naša poslovna filozofija je nepromijenjena: naglasak je na kvaliteti rješenja i usluzi, zadovoljni djelatnici i korisnici. Tajna dugovječnosti je u komunikaciji i održavanju kvalitetnih odnosa s poslovnim partnerima i korisnicima. Umjesto nametanja vlastitih rješenja za probleme na koje klijenti u svom poslovanju nailaze, rješenja  pronalazimo zajedničkim snagama.

Na razvoju proizvoda angažirani su svi naši djelatnici koji se kontinuirano unapređuju svoja informatička znanja i znanja o poslovnim procesima. Zajedno stvaramo prijateljsko okruženje temeljeno na principima timskog rada i dijeljenja znanja. Za potrebe upravljanja procesima stvaranja naših proizvoda i pružanja usluga održavanja i korisničke podrške razvili smo jedinstvenu metodologiju MIRIS (Metodologija za upravljanje i razvoj informacijskih sustava).

Naši su proizvodi prepoznatljivi po mogućnosti prilagodbe svakom obliku poslovanja, neovisno o veličini i djelatnosti poduzeća te kontinuiranom unaprjeđenju u skladu s potrebama korisnika. Softverska rješenja temeljimo na vlastitim mrežnim alatima za razvoj i komunikaciju s bazom podataka, a rad s velikim sustavima i klijentima poput obogatio je tvrtku znanjem i iskustvom.

-          Adris grupa

-          Croatia osiguranje

-          Croatia banka

-          Hrvatska poštanska banka

-          Podravka

-          Hrvatska radio televizija

-          Gradska plinara Zagreb – Opskrba

-          Vodovod i kanalizacija Rijeka

-          Energo

 

Našu priču pogledajte na www.ris.hr

RIS - logo

Rješenja:

PRIS
Aplikacija za obračun i naplatu RTV pristojbe

IMIS
Informacijski sustav za prodaju osiguranja

IMIS WEB
Informacijski sustav za online prodaju osiguranja

ENSOLVA
Specijalizirano B2B rješenje za digitalnu podršku procesima nabave

ESTIMUS
Softver za upravljanje projektima

THIN@
Specijalizirano pametno rješenje za Calrion

FAROS
WEB orijentiran integralni ERP sustav

RIS d.o.o.
STANDARD

http://www.ris.hr

Pilepčić 10
51215 Kastav

tel: +385 51 687 500
fax: +385 51 687 501

Kontakt osoba:

Marko Golem, R&D
e-mail: info@ris.hr