Tekstilpromet d.d.

Tekstilpromet je vodeća tvrtka u trgovini i distribuciji odjeće, tekstilnog repromaterijala i pribora u regiji. Razvojni ciklusi bez naglih skokova, ozbiljan i profesionalan rad, stručnost i odanost zaposlenika te stabilnost uprave elementi su koji čine našu poslovnu filozofiju. Glavna djelatnost tvrtke je veleprodaja svih vrsta tekstilnih proizvoda organiziranih prema srodnim robnim grupama.

Djelatnost poduzeća:
Trgovina (Marketing, Maloprodaja, Veleprodaja, Skladištenje, Transport, Distribucija, ...)

Broj djelatnika u IT-u:
do 10 zaposlenih

Naša je osnovna djelatnost veleprodaja i maloprodaja tekstilnih proizvoda i već više od pola stoljeća Tekstilpromet d.d. raste i razvija se u skladu s vremenom i opskrbljuje tržište kvalitetnim proizvodima, stvarajući na taj način modne trendove i potrebe.

Vjerujemo da uspjeh nastaje kad se na jednom mjestu nađu ambicija, znanje, tradicija i spoznaja da kupac uvijek zaslužuje najbolje. Danas s ponosom možemo reći da Tekstilpromet zadovoljava sve navedeno i mnogo više od toga.
Vizija naše tvrtke je biti i ostati najveći distributer i trgovac tekstilnim proizvodima u regiji, na zadovoljstvo poslovnih partnera i potrošača, dioničara i zaposlenika.
Iako je naša djelatnost veleprodaja i maloprodaja tekstila, naša misija prerasta okvire trgovine - naša misija je postati tvrtka koja će kvalitetom proizvoda i usluge ispuniti i premašiti potrebe kupaca i potrošača.

Tekstilpromet - logo


http://www.tekstilpr...

Ulica grada Gospića 1A
10000 Zagreb

tel: 385-1-2700-333
fax: 385-1-2700-337

Kontakt osoba:

Tibor Čuturilo
e-mail: info@tekstilpromet.hr