USCS - Uljanik Shipbuilding Computer Systems

Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj i uvođenje CAE/CAD/CAM i EDM sustava u brodograđevnu industriju.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

USCS - Uljanik Shipbuilding Computer Systems - je tvrtka osnovana 1994. godine iz odjela brodogradilišta ULJANIK koji su sedamdesetih godina počeli primjenjivati računalnu grafiku za potrebe projektiranja, konstruiranja i tehnologije gradnje broda.

Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj i uvođenje CAE/CAD/CAM i EDM sustava u brodograđevnu industriju.

Rezultat tog dugogodišnjeg razvoja je TRIDENT brodograđevni CAE/CAD/CAM sustav, koji je razvijen kao integralni dio PTC® CADDS®5i sustava.

Naš strateški cilj je daljnji razvoj TRIDENT brodograđevnog sustava, s kontinuiranim praćenjem i nametanjem trendova razvoja brodograđevnih tehnologija, te usvajanjem potreba korisnika u procesu projektiranja i konstruiranja broda.

Proizvodi

TRIDENT je potpuno integrirani CAE/CAD/CAM sustav razvijen sa ciljem pružanja podrške cjelokupnom CAE/CAD/CAM brodograđevnom procesu.

Usluge

Implementacija / Korisnička podrška

Našim korisnicima pružamo svu potrebnu podršku, od implementacije do održavanja naših proizvodaž, i to putem Interneta (ukoliko imate ovlaštenja, na korisničke se stranice možete logirati ovdje), putem telefona, elektroničke pošte, ili osobnim kontaktom sa našim stručnjacima.

Obuka / Edukacija

Kao proširenje uobičajene korisničke podrške, pružamo i usluge obuke i edukacije korisnika kroz tečajeve koji mogu biti organizirani u Vašoj tvrtki, ili u našim prostorima za obuku. Naši tečajevi pokrivaju sve dijelove TRIDENT sustava, a možemo ih i prilagoditi Vašim specifičnim zahtjevima.

IT rješenja

Osim vlastitih proizvoda, nudimo i usluge razvoja i održavanja specifičnih poslovnih rješenja, dizajniranih prema Vašim zahtjevima. Naše je osoblje osposobljeno za razvoj aplikacija za različite namjene, za različite radne okoline i platforme (Windows, UNIX, Palm OS).

USCS - logo


http://www.uscs.hr

Flaciusova 1, P.O. Box 114
52100 Pula

tel: + 385 52 216 161
fax: + 385 52 216 161

Kontakt osoba:

Enco Vitasović
e-mail: uscs@uscs.hr