Zagrebačka banka

Vizija Zagrebačke banke je: "Biti najbolja banka u jugoistočnoj Europi i bitno pridonositi uspješnosti Grupe UniCredit".

Djelatnost poduzeća:
Financijsko poslovanje (Bankarstvo, Osiguranje, Fondovi, Leasing, … )

Zagrebačka banka, danas jedna od vodećih banaka u srednjoj i istočnoj Europi, započela je s poslovanjem još davne 1914. pod imenom Gradska štedionica, a od 1977. godine posluje kao Zagrebačka banka.

Danas je Zagrebačka banka vodeća banka u Hrvatskoj po kvaliteti svojih proizvoda i usluga, tehnološkoj inovativnosti i broju klijenata s kojima posluje. Zagrebačka banka je i matično društvo Grupe Zagrebačke banke s komplementarnim proizvodnim kompanijama prilagođenom zahtjevima tržišta. Uz razgranatu mrežu poslovnica i najveću mrežu bankomata, Zagrebačka banka zauzima jednu četvrtinu aktive hrvatskog bankarskog sektora.

Svoje uspješno poslovanje širi i izvan granica Republike Hrvatske pa članica Grupe Zagrebačke banke, UniCredit Zagrebačka banka zauzima 25% aktive bankarskog sektora Bosne i Hercegovine. Od ožujka 2002 godine Zagrebačka banka je članica Grupe UniCredit jedne od najuspješnijih grupacija u Europi i vodeća banka u srednjoj i istočnoj Europi.

Od ožujka 2002. godine Zagrebačka banka je članica Grupe UniCredit, jedne od najuspješnijih financijskih grupacija u Europi i vodeća banka u srednjoj i istočnoj Europi.

ZABA - logo


http://www.zaba.hr

Paromlinska cesta 2
10000 Zagreb

tel: +385 1 6104 000
fax: +385 1 6104 855

Kontakt osoba:

Ljiljana Kovačević
e-mail: [email protected]