Zagrebački velesajam

Zagrebački velesajam je podružnica Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Djelatnost poduzeća:
Trgovina (Marketing, Maloprodaja, Veleprodaja, Skladištenje, Transport, Distribucija, ...)

Broj djelatnika u IT-u:
do 10 zaposlenih

Zagrebački velesajam proteže se na prostoru od 505.000 m2 brutto sajamske površine, od čega 180.000 m2 čini zatvoreni izložbeni prostor, a suvremena infrasturktura omogućuje sajamske aktivnosti i u zimskim mjesecima. U okviru sajamskog prostora je pošta, banka, kurirske službe, špediteri, restorani, putničke agencije i drugi uslužni sadržaji neophodni za sajamsko poslovanje.

Uz priredbe, na Zagrebačkom velesajmu održavaju se i međunarodni kongresi, savjetovanja i simpoziji, na kojima redovito sudjeluju ugledna imena domaće i svjetske znanosti.

Uvođenje novih specijaliziranih sajamskih priredbi sastavni je dio poslovne politike Zagrebačkog velesajma. Usmjeravanjem na sajmove s naglašenim stupnjem specijalizacije, namijenjenim jasno definiranim ciljnim grupama, Zagrebački velesajam podržava sve izraženiji trend pojačane individualizacije u općoj marketinškoj komunikaciji.

Svake godine Zagrebački velesajam organizira više od 25 specijaliziranih priredbi, na kojima sudjeluje više od 7.000 izlagača iz zemlje i inozemstva, a kroz izložbene prostore godišnje prođe oko milijun posjetilaca, stručnjaka i poslovnih ljudi. Jedna od najznačajnijih priredbi svakako je Jesenski međunarodni zagrebački velesajam.

ZV - logo


http://www.zv.hr

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb

tel: +385 (0)1 6503 111
fax: +385 (0)1 6550 619

Kontakt osoba:

a a
e-mail: [email protected]