BILI SMO NA OTOKU !!!

Kolovoz 15, 2021.

HrOUG je u 2021. godini organizirao slijedeće konferencije:

10.-12.10.2021. Rovinj (JavaCro'21)

12.-16.10.2021. Rovinj (25. jubilarni HrOUG)

Poštivali smo sve mjere kako bi otok bio COVID free zona i u tome smo uspjeli !!!

BILI SMO NA OTOKU !!!

Svaka dosadašnja JavaCro i HrOUG konferencija se sastojala od tri bitna elementa:

  1. kvalitetna predavanja stranih i domaćih stručnjaka,
  2. prekrasna lokacija i predivno prirodno okruženje, te
  3. zanimljiva i korisna druženja.

HROUG KONFERENCIJA

Prošle godine smo zaključili da ako ne možemo biti na otoku da nema smisla organizirati online konferenciju, jer je upravo mogućnost networkinga u opuštenoj atomsferi u temeljima HrOUG konferencije.

Organizator će se potruditi da ovogodišnja HrOUG konferencija bude i bolja od prijašnjih, jer je jubilarna 25-ta, pa vjerujemo da će si sudionici dati oduška i uživati u jednoj vrhunski organiziranoj konferenciji na prekrasnom mjestu.

Očigledno je predavačima dosta više online predavanja, ali nas je ipak iznenadio odaziv vrhunskih predavača Oracle ACE programa koji okuplja ponajbolje i najaktivnije Oracle predavače. Ove godine predavanje je prijavilo 17 Oracle ACE directora, 13 Oracle ACE i 2 Oracle ACE Associate predavača. Samo ovaj podatak garantira vrhunski stručni dio konferencije, a kada se doda još 40-tak predavanja predavača koji nisu dio Oracle ACE programa, jasno je da će stručni program jubilarne 25-e konferencije biti jači nego ikada. Vrhunski program. Ništa manje sudionici 25. HrOUG-a ne zaslužuju.

Većinu predavanja će održati predavači koji će i doći na konferenciju. Samo jedan manji dio predavanja će biti organiziran u dvorani gdje će predavač biti online, a sudionici on-site.Pored svakog predavanja ima indikator koji pokazuje dolazi li predavač osobno ili ne.

JAVACRO KONFERENCIJA

Prošle godine smo zaključili da ako ne možemo biti on-site da nema smisla organizirati online konferenciju, jer je upravo mogućnost networkinga u opuštenoj atomsferi u temeljima JavaCro konferencije.

Očigledno je predavačima dosta više online predavanja, ali nas je ipak iznenadio odaziv predavača. Složen je vrhunski program, a ništa manje sudionici JavaCro'21 niti ne zaslužuju.

Većinu predavanja će održati predavači koji će i doći na konferenciju. Samo jedan manji dio predavanja će biti organiziran u dvorani gdje će predavač biti online, a sudionici on-site. Pored svakog predavanja ima indikator koji pokazuje dolazi li predavač osobno ili ne.

COVID-19 MJERE

Kontaktirali smo hotel u vezi COVID-19 smjernica Nacionalnog stožera i situacija je slijedeća. Ukoliko se na konferenciji okupljaju sudionici koji imaju COID-19 putovnicu/certifikat (da su se dvaput cijepili ili da su prebolili COVID unutar zadnjih 6 mjeseci) broj sudionika nije ograničen i svi koji zadovoljavaju taj uvijet mogu bez problema sudjelovati na konferenciji. 

Vrlo vjerovatno će (po naputku nacionalnog stožera za COVID) uvjeti za sigurno sudjelovanje biti slijedeći:

  • imanje EU COVID potvrde 
  • Dokument koji dokazuje da ste prebolili COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci
  • Negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati)

U suradnji sa jednim laboratorijem iz Rovinja napravit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo i brzo antigensko testiranje u Rovinju, ispred broda kako bi otok bio sigurna zona.

Do konferencije, u suradnji sa hotelom, napraviti ćemo sve što je potrebno da otok napravimo sigurnom okolinom.

Najljepše Vas pozdravljamo do  osobnog susreta u Rovinju.

Organizacijski tim