Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 64.

Odaberite djelatnost:

Allianz d.d.

Allianz Grupa je jedna od najvećih i najcjenjenijih svjetskih financijskih institucija. Mi smo jedna internacionalna mreža sa jakim brandovima i prvorazrednim proizvodima te jedini Njemački osiguratelj u Hrvatskoj.

Asseco SEE d.o.o.

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki koja se bavi proizvodnjom i implementacijom vlastitih softverskih rješenja i usluga u jugoistočnoj Europi i Turskoj. Tvrtka pruža IT rješenja za različite industrije, uključujući financije, plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije. Od listopada 2009. godine Asseco SEE grupa izlistana je na Varšavskoj burzi. Tvrtka ima preko 1.400 zaposlenika u 13 zemalja širom svijeta. Od petnaest najvećih banaka u jugoistočnoj Europi, deset njih su klijenti Asseco SEE grupe.

AZ d.o.o

Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje AZ obveznim mirovinskim fondom i Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima imaju najveći tržišni udio u svojim segmentima tržišta mirovinskih fondova.

Bilog d.o.o.

BiLog je IT poduzeće fokusirano na savjetovanje i razvijanje poslovnih rješenja za financijsku industriju.

Comping d.o.o.

Naš glavni cilj je da našim korisnicima pružimo maksimalnu kvalitetu. Mi smo pouzdani i pristupačni, moderni i inovativni, uvijek težimo ka savršenstvu. Ovakav nivo kvalitete mogu ponuditi samo motivirani zaposlenici, koje smatramo za našom najvećom vrijednošću.

Computech d.o.o.

Predvoditi nastajanje, objedinjavanje, poboljšanje i održavanje hrvatske infrastrukture prijenosa podataka, omogućiti dostup modernom sustavu razmjene informacije te zadovoljstvo i uspješno poslovanje korisnika u integriranim sustavima.

Croatia Airlines d.d.

Croatia Airlines nacionalna je zrakoplovna tvrtka čija je misija redovito povezivanje domovine i svijeta.

Croatia Osiguranje d.d.

Završetkom Drugoga svjetskog rata ime CROATIA se zamjenjuje imenom DOZ (Državni osiguravajući zavod). 1970. godine vraća se ime CROATIA. 1990. godine CROATIA postaje dioničko društvo s pretežitim udjelom državnoga vlasništva.

Dabar informatika d.o.o.

Dabar Informatika je nezavisna razvojna i konzultantska tvrtka orijentirana pružanju informatičkih usluga i rješenja s naglaskom na primjenu u financijskim institucijama. Od svog osnutka 1991. godine, iznimno domaće i međunarodno iskustvo stekli smo konzultantskim uslugama, vođenjem projekata i razvojem aplikacija za niz banaka.

Dalekovod d.d.

Vizija poduzeća Dalekovod je postati vodeće poduzeće u svojoj djelatnosti u srednjoj i jugoistočnoj Europi sa sjedištem u regiji.