Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 69.

Odaberite djelatnost:

A1 Hrvatska d.o.o.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama – zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.

Aduro idea d.o.o.

Aduro idea se bavi proizvodnjom sofwerskih rješenja za telekom industriju. Osnovana od strane bivših zaposlenika telekoma iz marketing i IT odjela (iskustvo u mobilnim i fiksnim operatorima) u 2007. Više od jednog desetljeća iskustva u mobilnoj industriji. Trenutno ima kupce u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Litvi, Latviji.

Allianz d.d.

Allianz Grupa je jedna od najvećih i najcjenjenijih svjetskih financijskih institucija. Mi smo jedna internacionalna mreža sa jakim brandovima i prvorazrednim proizvodima te jedini Njemački osiguratelj u Hrvatskoj.

APIS IT

Cilj APIS IT-a upravo jest kontinuirana izgradnja i održavanje sustava koji će omogućiti istodobnu i međusobnu komunikaciju unutar tijela javne uprave, kao i komunikaciju s europskim organizacijama i institucijama, realizirajući pri tome željeni projekt iskoraka državne uprave i lokalne samouprave u transparentniju, bržu, učinkovitiju i građanima prilagođeniju upravu – upravu budućnosti.

Asseco SEE d.o.o.

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki koja se bavi proizvodnjom i implementacijom vlastitih softverskih rješenja i usluga u jugoistočnoj Europi i Turskoj. Tvrtka pruža IT rješenja za različite industrije, uključujući financije, plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije. Od listopada 2009. godine Asseco SEE grupa izlistana je na Varšavskoj burzi. Tvrtka ima preko 1.400 zaposlenika u 13 zemalja širom svijeta. Od petnaest najvećih banaka u jugoistočnoj Europi, deset njih su klijenti Asseco SEE grupe.

AZ d.o.o

Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje AZ obveznim mirovinskim fondom i Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima imaju najveći tržišni udio u svojim segmentima tržišta mirovinskih fondova.

Bilog d.o.o.

BiLog je IT poduzeće fokusirano na savjetovanje i razvijanje poslovnih rješenja za financijsku industriju.

Combis d.o.o.

Naša misija je u okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika.
Naša vizija je biti vodeća regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim ICT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.

Comping d.o.o.

Naš glavni cilj je da našim korisnicima pružimo maksimalnu kvalitetu. Mi smo pouzdani i pristupačni, moderni i inovativni, uvijek težimo ka savršenstvu. Ovakav nivo kvalitete mogu ponuditi samo motivirani zaposlenici, koje smatramo za našom najvećom vrijednošću.

Computech d.o.o.

Predvoditi nastajanje, objedinjavanje, poboljšanje i održavanje hrvatske infrastrukture prijenosa podataka, omogućiti dostup modernom sustavu razmjene informacije te zadovoljstvo i uspješno poslovanje korisnika u integriranim sustavima.