Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 62.

Odaberite djelatnost:

Aduro idea d.o.o.

Aduro idea se bavi proizvodnjom sofwerskih rješenja za telekom industriju. Osnovana od strane bivših zaposlenika telekoma iz marketing i IT odjela (iskustvo u mobilnim i fiksnim operatorima) u 2007. Više od jednog desetljeća iskustva u mobilnoj industriji. Trenutno ima kupce u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Litvi, Latviji.

Agram banka d.d.

Agram banka d.d. Zagreb novo je ime pod kojim je Kreditna banka Zagreb d.d. Zagreb krenula s poslovanjem od 1. siječnja 2019. godine.
Agram banka, nakon više od 20 godina poslovanja, promjenom imena otvara nove horizonte poslovanja te se želi, inovativnim bankarskim uslugama i proizvodima, kao najveća banka u domaćem privatnom vlasništvu dodatno približiti svojim klijentima kako građanima tako i pravnim osobama, nudeći širok spektar bankarskih proizvoda i usluga, kao i inovativnih proizvoda osiguranja.
Poslovna strategija Agram banke temelji se na dobroj poslovnoj praksi korporativnog upravljanja, učinkovitom upravljanju rizicima, transparentnom sustavu unutarnjih kontrola te primjerenoj tržišnoj konkurentnosti.

Algebra d.o.o.

Biti prvi izbor u obrazovanju odraslih, misija je i zadatak Algebre u koji se ulaže sav trud.

Osnovne vrijednosti na kojima je zasnovana naša strategija su: zadovoljstvo klijenata, vrhunska kvaliteta usluge i izgrađen odnos prema partnerima. Naš je cilj stalno povećanje tržišnog udjela uz postizanje još višeg stupnja kvalitete usluga i prepoznatljivosti škole. Inovativnost, timski rad, fokusiranje na probleme i njihovo rješavanje te povjerenje temelji su kojima ostvarujemo zacrtane ciljeve.

Allianz d.d.

Allianz Grupa je jedna od najvećih i najcjenjenijih svjetskih financijskih institucija. Mi smo jedna internacionalna mreža sa jakim brandovima i prvorazrednim proizvodima te jedini Njemački osiguratelj u Hrvatskoj.

APIS IT

Cilj APIS IT-a upravo jest kontinuirana izgradnja i održavanje sustava koji će omogućiti istodobnu i međusobnu komunikaciju unutar tijela javne uprave, kao i komunikaciju s europskim organizacijama i institucijama, realizirajući pri tome željeni projekt iskoraka državne uprave i lokalne samouprave u transparentniju, bržu, učinkovitiju i građanima prilagođeniju upravu – upravu budućnosti.

Asseco SEE d.o.o.

Asseco South Eastern Europe (Asseco SEE) grupa je jedna od najvećih IT tvrtki koja se bavi proizvodnjom i implementacijom vlastitih softverskih rješenja i usluga u jugoistočnoj Europi i Turskoj. Tvrtka pruža IT rješenja za različite industrije, uključujući financije, plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije. Od listopada 2009. godine Asseco SEE grupa izlistana je na Varšavskoj burzi. Tvrtka ima preko 1.400 zaposlenika u 13 zemalja širom svijeta. Od petnaest najvećih banaka u jugoistočnoj Europi, deset njih su klijenti Asseco SEE grupe.

AZ d.o.o

Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje AZ obveznim mirovinskim fondom i Allianz ZB d.o.o. društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima imaju najveći tržišni udio u svojim segmentima tržišta mirovinskih fondova.

Bilog d.o.o.

BiLog je IT poduzeće fokusirano na savjetovanje i razvijanje poslovnih rješenja za financijsku industriju.

Computech d.o.o.

Predvoditi nastajanje, objedinjavanje, poboljšanje i održavanje hrvatske infrastrukture prijenosa podataka, omogućiti dostup modernom sustavu razmjene informacije te zadovoljstvo i uspješno poslovanje korisnika u integriranim sustavima.

Croatia Airlines d.d.

Croatia Airlines nacionalna je zrakoplovna tvrtka čija je misija redovito povezivanje domovine i svijeta.

Dalekovod d.d.

Vizija poduzeća Dalekovod je postati vodeće poduzeće u svojoj djelatnosti u srednjoj i jugoistočnoj Europi sa sjedištem u regiji.

Davor Ranković

Predsjednik HrOUG-a od 1999. godine kada je na tom mjestu naslijedio Ivana Maglića.