Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 63.

Odaberite djelatnost:

PIS - Poslovno informatički sistemi d.o.o.

Današnje poslovanje zahtjeva brzu reakciju i pouzdanog partnera, stoga je naš ultimativni cilj pružiti pravovremenu i kompletnu uslugu. Naša je misija znanjem i odvažnošću kreirati vrhunska svjetska poslovna programska rješenja i pružiti iznimnu IT uslugu koja će svim našim dionicima stvoriti dodanu vrijednost i kreirati komparativnu prednost povećanjem baze znanja i efikasnosti upravljanja poslovnim procesima.

PlinaCRO d.o.o.

Obavljajući energetsku djelatnost transporta plina kao svoju osnovnu djelatnost, Plinacro jamči sigurnu, pouzdanu i kvalitetnu dopremu prirodnog plina od ulaza u plinski transportni sustav do primopredajnih mjerno-redukcijskih stanica distributera plina te izravnih i povlaštenih kupaca.

Poslovna inteligencija d.o.o.

Naša misija je klijetima pružiti najbolju moguću uslugu u području strateškog konzaltinga i implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju i time im pomažemo u kreiranju nove vrijednosti i prepoznavanju poslovnih prilika.
Naša vizija je biti regionalni tržišni lider u srednjoj Europi u implementaciji analitičkih informacijskih sustava i sustava za integraciju podataka. Rješenja koja nudimo, preporučamo i implementiramo našim klijentima su neprijeporno najkvalitenija rješenja na tržištu, bazirana na vodećim tehnologijama i metodologijama, te našem znanju i iskustvu.

Privredna banka Zagreb d.d.

Vizija PBZ je biti kompanija koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti, te pružanju permanentno visoke kvalitete u svim smjerovima svog djelovanja na dobrobit klijenata, društvene zajednice, svojih dioničara i djelatnika.

RIS d.o.o.

Ne budi ljut ko’ ris! Budi RIS!

Zadovoljni djelatnici stvaraju kvalitetna rješenja za zadovoljne krajnje korisnike.

Sedam IT d.o.o.

Za Sedam IT kvaliteta nije stvar slučaja

Središnje klirinško depozitarno društvo d.d.

SKDD je središnji depozitorij nematerijaliziranih vrijednosnih papira izdanih u Republici Hrvatskoj, sustav poravnanja i namire transakcija vrijednosnim papirima, te Nacionalna agencija za dodjeljivanje ISIN i CFI oznaka za vrijednosne papire izdane u Republici Hrvatskoj

Storm Computers d.o.o.

Pratiti i aktivno sudjelovati u promociji i implementaciji vrhunskih informatičkih i komunikacijskih usluga, primjenjujući najnovija dostignuća u IT i srodnim tehnologijama. Otvorenost prema suradnji s drugim partnerima u cilju ispunjavanja potreba i zahtjeva korisnika. IT i srodne tehnologije implementirati na način transparentan za korisnika u svrhu unapređenja i pojednostavljenja poslovnih procesa uz povećanje produktivnosti.

SUPRA NET d.o.o.

Vizija
„To make IT simple“ – Vaše poslovanje želimo učiniti jednostavnijim i bržim.
Misija
Kao zastupnici vodećih svjetskih proizvođača telekomunikacijskih mreža, nastojimo maksmizirati inteligenciju suvremenog poslovanja te naše znanje pretvoriti u Vašu prednost.
Vrijednosti
Služiti svojim korisnicima inovacijama, vrijednostima i integritetom.

Taktika predstavlja naprednu poslovnu inteligenciju prisutnu na sedam tržišta, pomoću koje putem web ili mobilnog sučelja jednostavno analizirate prodaju i upravljate klijentima.

Taktika je alat za poboljšanje prodajnih rezultata kroz upravljanje obilascima, kampanjama, proizvodima i suradnicima u farmaceutskom poslovanju.

Tekstilpromet d.d.

Tekstilpromet je vodeća tvrtka u trgovini i distribuciji odjeće, tekstilnog repromaterijala i pribora u regiji. Razvojni ciklusi bez naglih skokova, ozbiljan i profesionalan rad, stručnost i odanost zaposlenika te stabilnost uprave elementi su koji čine našu poslovnu filozofiju. Glavna djelatnost tvrtke je veleprodaja svih vrsta tekstilnih proizvoda organiziranih prema srodnim robnim grupama.