Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 62.

Odaberite djelatnost:

Hrvatska poštanska banka

Jedan od glavnih oslonaca poslovne strategije HPB-a je njena dostupnost i pristupačnost. Uz intenzivan razvoj vlastite poslovne mreže i distributivnih kanala, HPB svojoj mreži pridružuje i poštanske urede u svakom mjestu u zemlji. Suradnja s Hrvatskom poštom, dugogodišnjim partnerom Banke, omogućila je izgradnju najveće distribucijske mreže u zemlji čime je Hrvatska poštanska banka postala najdostupnija banka u zemlji.

Hrvatska radiotelevizija

"Halo, halo! Ovdje Radio Zagreb!" bile su prve riječi emitirane uživo 15. svibnja 1926., označivši početak radija u Hrvatskoj.

Hrvatske ceste d.o.o.

Tvrtka «Hrvatske ceste» je društvo s ograničenom odgovornošću, za upravljanje, građenje i održavanje državnih cesta.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje

HZMO u vlasništvu ima dvije pravne osobe i to Hrvatsko mirovinsko osiguranje d.o.o. (HMO d.o.o.) i Hrvatsko mirovinsko investicijsko društvo d.o.o. (HMID d.o.o.).

IN2 d.o.o.

S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo, s ciljem potpore svim fazama razvoja i uvođenja informacijskog sustava. Na tržištu smo ostvarili ugled tvrtke koja posao obavlja "do kraja". Posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti naših proizvoda i usluga. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja pojma kvalitete informatičkog proizvoda i usluge.

Infosistem d.d.

Infosistem d.d. se bavi razvojem i izradom informacijskih sustava s primarnim fokusom na sektor financija, vodovode i privatna poduzeća. Poslujemo na području Hrvatske i Slovenije, te se širimo i na ostala tržišta u regiji. Osiguravamo svjetska rješenja i iskustva uz lokalnu podršku.

In February 2012 INSITE started working. Small team of three, with a vision and great ambitions.

Our mission is to provide customers with turn key solution, not just product. In today's competitive environment and increasing pressure on resources, customers appretiate all the support they can get - from project management, business expertize and best practices to quick and smooth transition of our solution throughout the organization and sales network.

Inter Solutio d.o.o.

Inter Solutio je tvrtka s „high-tech“ IT podrškom. Sa čvrstim uvjerenjem, 2009. godine osnovali smo tvrtku čiji se uspjeh temelji na pružanju visoko kvalitetnih usluga našim korisnicima. Naš cilj je uspješno poslovanje, preporuka i dobra volja, te težnja da se naši korisnici osjećaju dobrodošli, kao da su dio tima.

ISTRA TECH d.o.o.

Informatičko poduzeće, osnovano 1989. godine sa sjedištem u Puli i poslovnicom u Poreču.
Osnovna djelatnost poduzeća je projektiranje informacijskih sustava (IS) i izrada aplikacijskih programskih rješenja.

Karlovačka banka d.d.

Karlovačka banka je 2005. po veličini aktive od 1,124 milijardi kuna, rangirana na 16. mjestu od 34 banke u RH.

Kodeks d.o.o.

KODEKS je tvrtka koja od samih početaka, u skladu s potrebama i zahtjevima korisnika, nudi cjelovita ICT rješenja svojim korisnicima koristeći najnovija tehnološka rješenja i metodologije a kroz direktnu suradnju s desetak vodećih svjetskih tehnoloških lidera u području računalske i telekomunikacijske tehnologije od kojih se posebno ističu DELL , Cisco , Aastra....