Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 87.

Odaberite djelatnost:

Generali osiguranje d.d.

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

Grad Opatija

Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu (45o 20') u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m). Zaklonjena od jakih vjetrova otocima i Učkom lako je dostupna u sva godišnja doba.

Grad Rijeka

Rijeka (tal. Fiume) je grad u Hrvatskoj i administrativno središte Primorsko-goranske županije.

Grad Split

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom. Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.

Gradska plinara Zagreb d.o.o.

Gradska Plinara Zagreb d.o.o. osnovana je 1862. godine, a rasvjetni se plin proizvodio suhom destilacijom drveta. Na današnjoj adresi u Radničkoj cesti plinara počinje s radom 1911. godine, a 1955. godine u Zagreb stiže prirodni plin. Glavne djelatnosti Gradske Plinare Zagreb d.o.o. su distribucija prirodnog plina te izgradnja distribucijskog sustava i priključenje korisnika na vlastiti distribucijski sustav

HEP d.d.- SIT

HEP Misija:
Sigurna i pouzdana opskrba kupaca električnom energijom uz minimalne troškove.

HEP ODS - DP Elektra Čakovec

Dužnosti operatora distribucijske sustava su: siguran, pouzdan i učinkovit pogon distribucijske mreže; osiguravanje nepristranosti prema korisnicima distribucijske mreže.

HEP ODS - DP Elektra Zagreb

Dužnosti operatora distribucijske sustava su: siguran, pouzdan i učinkovit pogon distribucijske mreže; osiguravanje nepristranosti prema korisnicima distribucijske mreže.

Hrvatska Lutrija d.o.o.

Hrvatska Lutrija je društvo s ograničenom odgovornošću za organiziranje i priređivanje igara na sreću i zabavnih igara na području Republike Hrvatske.

Hrvatska poštanska banka

Jedan od glavnih oslonaca poslovne strategije HPB-a je njena dostupnost i pristupačnost. Uz intenzivan razvoj vlastite poslovne mreže i distributivnih kanala, HPB svojoj mreži pridružuje i poštanske urede u svakom mjestu u zemlji. Suradnja s Hrvatskom poštom, dugogodišnjim partnerom Banke, omogućila je izgradnju najveće distribucijske mreže u zemlji čime je Hrvatska poštanska banka postala najdostupnija banka u zemlji.

Hrvatske ceste d.o.o.

Tvrtka «Hrvatske ceste» je društvo s ograničenom odgovornošću, za upravljanje, građenje i održavanje državnih cesta.

Hrvatske telekomunikacije d.d.

T-Com je vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Republici Hrvatskoj koji svojim korisnicima pruža potpuni spektar usluga.