Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 62.

Odaberite djelatnost:

Ekonerg

Odjel Informatike bavi se projektiranjem, razvojem i uvođenjem informacijskih sustava u području djelatnosti Ekonerga posebice informacijskih sustava u zaštiti okoliša i energetici.

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Misija
Kreirati inovativna ICT rješenja koja kontinuirano poboljšavaju život ljudi stvarajući novu vrijednost
Vizija
ETK je regionalni ICT lider koji potiče i usmjerava razvoj komunikacija

Erste & Steiermärkische Bank

Banka posluje na nacionalnoj razini i pokriva gotovo sva područja Hrvatske mrežom od trenutno 119 poslovnica i 360 bankomata, opslužujući oko 600.000 klijenata.

Erste Group IT HR d.o.o.

Erste Group IT nudi "sve u jednom" IT bankarstva rješenja za klijente koji su u rasponu od malih poslovnih banaka do globalne banke, kao i nekretninama, osiguranju ili leasing poduzećima. Imamo visoku kompetenciju u integriranju proizvoda kao što je SAP.

Financijska agencija

FINA će postati općeprihvaćeni hrvatski pružatelj usluga zadovoljavanjem svakodnevnih potreba svakoga svog pojedinog klijenta. Svojim klijentima FINA nudi obavljanje transakcija i omogućuje korištenje elektroničkih servisa, informacija i usluga s dodanom vrijednošću kakve ne pruža niti jedna druga tvrtka.

Generali osiguranje d.d.

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

Grad Opatija

Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu (45o 20') u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m). Zaklonjena od jakih vjetrova otocima i Učkom lako je dostupna u sva godišnja doba.

Grad Rijeka

Rijeka (tal. Fiume) je grad u Hrvatskoj i administrativno središte Primorsko-goranske županije.

Gradska plinara Zagreb d.o.o.

Gradska Plinara Zagreb d.o.o. osnovana je 1862. godine, a rasvjetni se plin proizvodio suhom destilacijom drveta. Na današnjoj adresi u Radničkoj cesti plinara počinje s radom 1911. godine, a 1955. godine u Zagreb stiže prirodni plin. Glavne djelatnosti Gradske Plinare Zagreb d.o.o. su distribucija prirodnog plina te izgradnja distribucijskog sustava i priključenje korisnika na vlastiti distribucijski sustav

HEP ODS d.o.o.

Dužnosti operatora distribucijske sustava su: siguran, pouzdan i učinkovit pogon distribucijske mreže; osiguravanje nepristranosti prema korisnicima distribucijske mreže.

Hrvatska Lutrija d.o.o.

Hrvatska Lutrija je društvo s ograničenom odgovornošću za organiziranje i priređivanje igara na sreću i zabavnih igara na području Republike Hrvatske.