Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 64.

Odaberite djelatnost:

Data Domain d.o.o.

Data Domain d.o.o. “remote 24/7” pruža usluge administracije Oracle baza podataka. Proaktivnim praćenjem operativnog sustava i Oracle baza, problemi se riješe prije nego isti utječu na rad naših klijenata

Davor Ranković

Predsjednik HrOUG-a od 1999. godine kada je na tom mjestu naslijedio Ivana Maglića.

E.G.O. Elektro–komponente d.o.o.

E.G.O. Elektro–komponente d.o.o. vodeći je hrvatski proizvođač komponenti za kućanske aparate. Nekada je bio poznat pod imenom Elektro-kontakt.

Ekonerg

Odjel Informatike bavi se projektiranjem, razvojem i uvođenjem informacijskih sustava u području djelatnosti Ekonerga posebice informacijskih sustava u zaštiti okoliša i energetici.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar želi postati temeljnim pokretačem ukupnog gospodarskog razvitka u područjima rasprostranjenosti svoje djelatnosti, a u području Bosne i Hercegovi biti konstruktivni čimbenik ukupnog razvitka.

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Svrha: Pružati povezivost i inovacijske platforme za digitalnu transformaciju
Vizija: Svijet u kojem ICT rješenja transformiraju društvo, osiguravajući održivu budućnost i vrijednost za sve

Erste & Steiermärkische Bank

Banka posluje na nacionalnoj razini i pokriva gotovo sva područja Hrvatske mrežom od trenutno 119 poslovnica i 360 bankomata, opslužujući oko 600.000 klijenata.

Erste Group Card Processor d.o.o.

Erste Group Card Processor d.o.o. je novo ime kompanije MBU d.o.o. od 04.02.2014.

Financijska agencija

FINA će postati općeprihvaćeni hrvatski pružatelj usluga zadovoljavanjem svakodnevnih potreba svakoga svog pojedinog klijenta. Svojim klijentima FINA nudi obavljanje transakcija i omogućuje korištenje elektroničkih servisa, informacija i usluga s dodanom vrijednošću kakve ne pruža niti jedna druga tvrtka.

Generali osiguranje d.d.

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

Grad Opatija

Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu (45o 20') u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m). Zaklonjena od jakih vjetrova otocima i Učkom lako je dostupna u sva godišnja doba.