Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 87.

Odaberite djelatnost:

Dabar informatika d.o.o.

Dabar Informatika je nezavisna razvojna i konzultantska tvrtka orijentirana pružanju informatičkih usluga i rješenja s naglaskom na primjenu u financijskim institucijama. Od svog osnutka 1991. godine, iznimno domaće i međunarodno iskustvo stekli smo konzultantskim uslugama, vođenjem projekata i razvojem aplikacija za niz banaka.

Dalekovod d.d.

Vizija poduzeća Dalekovod je postati vodeće poduzeće u svojoj djelatnosti u srednjoj i jugoistočnoj Europi sa sjedištem u regiji.

Davor Ranković

Predsjednik HrOUG-a od 1999. godine kada je na tom mjestu naslijedio Ivana Maglića.

DeepIT d.o.o.

Naša misija je njegovati prijateljsko radno okruženje, uz tim mladih i ambicioznih ljudi, osiguravajući visoku kvalitetu isporučenog proizvoda/usluge.
Naša vizija je postati sinonim za kvalitetu u razvoju softvera te asocijacija na spomen riječi „inovacije“.

Deneš Kubiček

Prvi hrvatski Oracle ACE Director.

Ekonerg

Odjel Informatike bavi se projektiranjem, razvojem i uvođenjem informacijskih sustava u području djelatnosti Ekonerga posebice informacijskih sustava u zaštiti okoliša i energetici.

Elektro-kontakt d.d.

Lider na svjetskom tržištu
Elektro-kontakt kontrolira 35 posto globalnog tržišta komponenti za elektroindustriju, a 90 posto proizvodnje plasira u SAD i EU

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Misija
Kreirati inovativna ICT rješenja koja kontinuirano poboljšavaju život ljudi stvarajući novu vrijednost
Vizija
ETK je regionalni ICT lider koji potiče i usmjerava razvoj komunikacija

Erste & Steiermärkische Bank

Banka posluje na nacionalnoj razini i pokriva gotovo sva područja Hrvatske mrežom od trenutno 119 poslovnica i 360 bankomata, opslužujući oko 600.000 klijenata.

Erste Group Card Processor d.o.o.

Erste Group Card Processor d.o.o. je novo ime kompanije MBU d.o.o. od 04.02.2014.

Erste Group IT HR d.o.o.

Erste Group IT nudi "sve u jednom" IT bankarstva rješenja za klijente koji su u rasponu od malih poslovnih banaka do globalne banke, kao i nekretninama, osiguranju ili leasing poduzećima. Imamo visoku kompetenciju u integriranju proizvoda kao što je SAP.

Financijska agencija

FINA će postati općeprihvaćeni hrvatski pružatelj usluga zadovoljavanjem svakodnevnih potreba svakoga svog pojedinog klijenta. Svojim klijentima FINA nudi obavljanje transakcija i omogućuje korištenje elektroničkih servisa, informacija i usluga s dodanom vrijednošću kakve ne pruža niti jedna druga tvrtka.