Članovi

Pretražite bazu članova HROUG-a po djelatnosti ili po nazivu. Ukupno članova u bazi: 66.

Odaberite djelatnost:

Croatia Osiguranje d.d.

Završetkom Drugoga svjetskog rata ime CROATIA se zamjenjuje imenom DOZ (Državni osiguravajući zavod). 1970. godine vraća se ime CROATIA. 1990. godine CROATIA postaje dioničko društvo s pretežitim udjelom državnoga vlasništva.

Davor Ranković

Predsjednik HrOUG-a od 1999. godine kada je na tom mjestu naslijedio Ivana Maglića.

E.G.O. Elektro–komponente d.o.o.

E.G.O. Elektro–komponente d.o.o. vodeći je hrvatski proizvođač komponenti za kućanske aparate. Nekada je bio poznat pod imenom Elektro-kontakt.

Ekonerg

Odjel Informatike bavi se projektiranjem, razvojem i uvođenjem informacijskih sustava u području djelatnosti Ekonerga posebice informacijskih sustava u zaštiti okoliša i energetici.

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Svrha: Pružati povezivost i inovacijske platforme za digitalnu transformaciju
Vizija: Svijet u kojem ICT rješenja transformiraju društvo, osiguravajući održivu budućnost i vrijednost za sve

Erste & Steiermärkische Bank

Banka posluje na nacionalnoj razini i pokriva gotovo sva područja Hrvatske mrežom od trenutno 119 poslovnica i 360 bankomata, opslužujući oko 600.000 klijenata.

Financijska agencija

FINA će postati općeprihvaćeni hrvatski pružatelj usluga zadovoljavanjem svakodnevnih potreba svakoga svog pojedinog klijenta. Svojim klijentima FINA nudi obavljanje transakcija i omogućuje korištenje elektroničkih servisa, informacija i usluga s dodanom vrijednošću kakve ne pruža niti jedna druga tvrtka.

Generali osiguranje d.d.

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

Grad Opatija

Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu (45o 20') u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m). Zaklonjena od jakih vjetrova otocima i Učkom lako je dostupna u sva godišnja doba.

Grad Rijeka

Rijeka (tal. Fiume) je grad u Hrvatskoj i administrativno središte Primorsko-goranske županije.

HEP d.d.

HEP Misija:
Sigurna i pouzdana opskrba kupaca električnom energijom uz minimalne troškove.