Croatia Airlines d.d.

Croatia Airlines nacionalna je zrakoplovna tvrtka čija je misija redovito povezivanje domovine i svijeta.

Djelatnost poduzeća:
Trgovina (Marketing, Maloprodaja, Veleprodaja, Skladištenje, Transport, Distribucija, ...)

Broj djelatnika u IT-u:
do 10 zaposlenih

Više od 15 godina prevozi putnike i robu na domaćim i međunarodnim linijama nudeći kvalitetnu uslugu s posebnim naglaskom na sigurnost i udobnost te pridonosi promicanju hrvatske kulture i turizma.

Odlučna je u nastojanju da postane vodeća zrakoplovna tvrtka po sigurnosti letenja i kvaliteti usluga. Sa sigurnošću nema kompromisa - prvorazredna izobrazba letačkog i zemaljskog osoblja, poštivanje propisa i standarda te neprestano ulaganje u tehnička sredstva moraju osigurati prioritet kriterija sigurnosti u svakom segmentu poslovanja. Flota Croatia Airlinesa jedna je od najsuvremenijih u Europi, a posebna se pozornost poklanja tehničkom održavanju, u skladu s najvišim svjetskim standardima.

Uspjeh ovisi izravno o povjerenju i zadovoljstvu putnika, a politika tvrtke je razumjeti njihove stvarne potrebe i premašiti njihova očekivanja. Usluga u zrakoplovu stalno se usavršava i prilagođava potrebama putnika: ljubazno i profesionalno osoblje, moderni video sustav, besplatni obroci, udobna sjedala, veliki prostor za ručnu prtljagu, putni časopis, dječji program nezaobilazni su dio usluge.
Svoje usluge tvrtka temelji na suvremenim i ekološki osmišljenim zrakoplovima, a strogo poštivanje letačkih procedura pridonijet će makismalnoj zaštiti okoline, osobito kad je riječ o buci.

Croatia Airlines - logo


http://www.croatiaai...

Savska cesta 41
10000 Zagreb

tel: +385 1 616 0066
fax: +385 1 617 68 45

Kontakt osoba:

Tomislav Tepeš
e-mail: [email protected]