DEKOD u Hamburgu predstavio sustav "Paganini"

Travanj 27, 2007., Zagreb

Na međunarodnom sajmu Venue Expo Europe 2007 (http://www.venueexpo.com/) održanom od 17. do 19. travnja 2007. godine u Hamburgu, koji je organiziran s ciljem izlaganja najnovijih rješenja i poslovne prakse u upravljanju stadionima kao i predstavljanja prateće infrastrukture, tvrtka DEKOD telekom predstavila je vlastito softversko rješenje za Internet i intranet prodaju ulaznica i kontrolu ulaza "Paganini"

Logo sajma

Razlozi zbog kojih je DEKOD telekom sudjelovao na ovom skupu bili su promocija vlastitog proizvoda, uvid u stanje inozemnog tržišta internetske prodaje ulaznica, ispitivanje mogućnosti za izvoz softvera na tržište Europske unije kao i stjecanje kontakata sa sadašnjim i budućim partnerima. Pri tome su ostvareni kontakti s potencijalnim partnerima iz jugoistočne Europe kao i s tvrtkama iz Francuske, Njemačke, Italije i Ujedinjenog Kraljevstva koja nude komplementarna rješenja softveru tvrtke koja se koriste u poslovanju stadiona i drugih sportskih objekata (kontrola ulaza, 3D modeliranje stadiona, načini naplate pomoću tehnologije RFID i slična).

Paganini je cjelovito rješenje za Internet/intranet prodaju ulaznica i kontrolu ulaza putem lokalnih blagajni, Weba, SMS-a, internetskih kioska i agencijske prodaje za sve vrste organiziranih događaja. Sustav je razvijen u suradnji s Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Osim u toj instituciji, softver se primjenjuje i za internetsku i SMS prodaju ulaznica Zagrebačke filharmonije, Gradskog kazališta "Komedija", Dubrovačkih ljetnih igara, Motovun i Zagreb filmskih festivala, košarkaškog klub Cibona, utakmica hrvatske nogometne reprezentacije te poslovnih događanja u organizaciji Financijske agencije. Više informacija o softveru kao i mjesto za on-line kupovinu ulaznica nalazi se na adresi http://www.ulaznice.com.hr.

Više informacija i kontakt:

Vedran Majstorović
DEKOD telekom d.o.o.
Marketing
E-mail: vedran.majstorovic@dekod.hr
GSM: + 385 99 3108 991