HrOUG 2019 - Prijave su otvorene

Srpanj 01, 2019.

Prijave za HrOUG 2019 su otvorene!

Program, predavači, cijene i prijava za konferenciju & rezervacija smještaja = https://2019.hroug.hr/

HrOUG 2019 - Prijave su otvorene

HrOUG će i ove godine organizirati najveće okupljanje Oracle zajednice u jugoistočnoj Europi. 

Od 15. do 18. listopada 2019. godine u Island hotelu Istra na otoku Sv. Andrije pored Rovinja održat se konferencija HrOUG 2019, višednevna međunarodna konferencija posvećena primjeni informacijske tehnologije u poslovanju, a koju već 24. put zaredom organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika (HrOUG).

Održati će se više od 80 predavanja, Oracle Groundbreakers Tour, 20 Oracle ACE predavača, 10 predavača iz Oracle korporacije, te preko 400 sudionika.

   

STRUČNI PROGRAM ĆE NADMAŠITI SVE DOSADAŠNJE HROUG KONFERENCIJE

4 VRHUNSKA KEYNOTE PREDAVANJA

Ove godine ćemo imati 4 keynotea. Prvi keynote će biti izuzetno zanimljivo predavanje znanstvenika dr. Puljaka u okviru otvaranja konferencije u utorak. Ostala tri će se održati svakog dana po jedno. Točno u podne u Dvorani 1.

U programu ovogodišnjeg HrOUG-a možete vidjeti koja smo predavanja odabrali da budu keynote speach.

ORACLE GROUNDBREAKERS TOUR

Ove godine ćemo imati izuzetnu čast ugostiti vrhunske predavače u okviru Oracle Groundbreaking Toura, jer je Hrvatska izabrana sa još 6 europskih lokacija koje će ove godine Tour pohoditi.

Oracle Groundbreakers Tour će se održati u srijedu 16.10.2019. u Dvorani 1.

U okviru Toura 6 vrhunskih Oracle predavača iz Oracle ACE programa održati će izuzetno aktualna predavanja (Za DBA, Developere, Managere) upoznajući sudionike sa svim novitetima koji će se moći ćuti na ovogodišnjem Oracle Open Worldu koji će se održati manje od mjesec dana prije ovogodišnjeg HrOUG-a.

Čim ćemo znati nešto više o predavačima i sadržaju Toura, bit ćete informirani. 

ORACLE ACE PROGRAM NA HROUG 2019

Na HrOUG 2019 sudionici će imati priliku učiti od ponajboljih govornika iz Oracle okruženja, a to su svakako Oracle ACD directors. Najavilo je svoj dolazak njih čak 10. Osim poznatih lica, ove godine imat ćete čast upoznati i neke nove ACE Directore.

Osim ACE directora, svoj dolazak je potvrdilo još 10-tak predavača sa statusom Oracle ACE i Oracle ACE Associate, jedan Oracle ACE Alumni.

Najmanje dva predavača su i članovi OAK Table.

ORACLE PRODUCT MANAGERI NA HROUG 2019

Ove godine sudionici će imati prilike čuti novosti i moći postaviti pitanje Oracle Product Managerima koji su poznati po tome da sve o productima koje pokrivaju imaju u malom prstu i mogu odgovoriti i na najzahtjevnija pitanja.

Osim ovih, istaknutih predavača na konferenciji će predavanja održati i cijeli niz vrhunskih Hrvatskih predavača.

Trenutni impozantni popis predavanja i predavača će se vremenom do konferencije još dopuniti, jer ima nekoliko odličnih imena u najavi.

Finalna agenda se planira složiti do početka rujna.

   

Osim odlične lokacije i stručnog programa, HrOUG kroz agendu osigurava dovoljno vremena za komunikaciju (networking) i zanimljiv vanstručni program. 

    

SLIKE SA PROŠLOGODIŠNJE KONFERENCIJE  mogu se naći na Facebook profilu Hrvatske udruge Oracle korisnika