HrOUG Around the World

Travanj 01, 2007., HrOUG

Humanitarna akcija u kojoj će HrOUG odvojiti za svaku razglednicu 100 kuna u humanitarne svrhe, a jednog pošiljatelja nagraditi prekrasnom jaknom.

HrOUG Around the World - humanitarna akcija

Jedinstvena nagradna igra u kojoj sudjeluju svi koji do slijedeće 12. HrOUG konferencije pošalju  razglednicu na adresu:
HrOUG
Nova cesta 60
10000 Zagreb

UO HrOUG-a će biti žiri koji će iz prikupljenih razglednica izabrati pobjednika koji može biti onaj sudionik nagradne igre koji je poslao:

  • najorginalniji tekst razglednice
  • najviše razglednica
  • razglednicu sa najudaljenijeg mjesta u odnosu na HroUG
  • razglednicu koja nas je nasmijala do suza

Nagrada u ovoj nagradnoj igri je jedna  Henri Lloyd jakna kakvu nose članovi BMW-Oracle Teama, koji se takmiči na najpoznatijem jedriličarskom takmičenju na Svijetu America's Cup. Nagradu će osigurati sponzor HrOUG konferencije, tvrtka Navigo-Sistem iz Zagreba, zastupnik Henri Lloyd odjeće i Garmin navigacijskih uređaja.

Humanitarna nota ove akcije proizlazi iz činjenice da će HrOUG za svaku primljenu razglednicu osigurati iznos od 100,00 kuna (do maksimalnog iznosa od 10.000,00 kuna) za humanitarne svrhe. Kome će se uplatiti ovako sakupljeni iznos odlučit ćemo zajedno na slijedećoj 12. HrOUG konferenciji.