Novi konferencijski site

Listopad 01, 2014.

Aktivne su potpuno nove stranice za konferenciju HrOUG 2014 na hrvatskom i engleskom jeziku.

Novi konferencijski site

Prateći svjetske trendove, vaše zatjeve i želje uložili smo milione kako bi vam razgalili srce i dušu našim potpuno novim internet stranicama HrOUG konferencije. Ajde dobro, nismo baš uložili milione, ali nama stranice izgledaju kao da jesmo :-).

2014.hroug.hr

Nove web stranice nude moderno dizajniran prikaz glavnih cjelina konferencije: predavače, program i agendu, a ako se potrudite naći ćete i članak o zabavi koja vas čeka na konferenciji. U prikaz programa i agende, dodani su filteri kojima možete izabrati samo one teme koje vas zanimaju. Web stranice su i full responsive pa će se njihov izgled prilagođavati uređaju s kojeg im pristupate!

Ima jedna dobra i jedna loša vijest. Dobra vijest je što smo napokon unaprijedili sustav prijava – više nećete morati svake godine pri prijavi na konferenciju unositi jedne te iste podatke, već ćete ih samo povući iz sustava. Loša vijest je, da ćete morati napraviti prvi prvi korak u vidu registracije kako bi dobili korisnički profil. Nije teško i ne boli. Treba unijeti podatke o firmi, osobne podatke i staviti najbolju sliku koju imate. Podatke ćemo čuvati kao oko u glavi, osim ako ih ne izgubimo jer ćemo imati crash diska, a taj dan kad se to dogodilo ćemo vidjeti da backup nije upotrebljiv.

Kako nitko nije savršen, a nažalost niti mi, zamolili bi vas da ukoliko uočite bilo kakvu grešku, nelogičnost ili imate prijedlog za unpređenje stranica da nam se javite.

 Ako će vam biti potrebna pomoć oko nekog od koraka prijave u sustav ili prijave za konferenciju to znači da nismo dovoljno dobro odradili posao, pa ćemo vam sa veseljem asistirati. Slobodno nas kontaktirajte na hroug@hroug.hr, uvijek smo spremni priskočiti u pomoć!