PC Chip prilog "Poslovne aplikacije"

Svibanj 17, 2007., PC Chip

Tvrtka A1 Video, izdavač PC Chipa najutjecajnijeg informatičkog magazina u Hrvatskoj i magazina za bežične tehnologije Moj Moby, od 01. svibnja 2007. godine pokrenula je jedinstveni prilog u Hrvatskoj – Poslovne aplikacije.

PCChip - Poslovne aplikacije

Poslovne aplikacije – jedinstveni ICT prilog u Hrvatskoj

Informacijsko-komunikacijske tehnologije u današnjem poslovanju igraju ključnu ulogu, bez obzira na sektor. Poslovanje čine bržim, efikasnijim, konkurentnijim i samim time profitabilnijim.

Poslovne aplikacije su mjesečni prilog koji prvi u Hrvatskoj donosi sustavni pregled poslovnih aplikacija u svim sektorima gospodarstva. Tiskan u 25 000 primjeraka, distribuira se kao dodatak magazinu pc chip te se dodatno šalje i na adrese najutjecajnijim tvrtkama i poslovnim subjektima u Hrvatskoj.

Prvo izdanje, tiskano u svibnju 2007. godine, bilo je posvećeno poslovnim aplikacijama u turizmu i već u kratkom roku nakon objave rezultiralo je nizom pohvala i pozitivnih kritika.

Kako je uz turizam trgovina jedna od najraširenijih gospodarskih djelatnosti u Hrvatskoj, poslovne aplikacije u trgovini logično su se nametnule kao tema drugog izdanja, koje će izaći 01. lipnja 2007. godine.

Poslovne aplikacije svakog će mjeseca obraditi utjecaj informacijsko-komunikacijskih tehnologija na poslovanje u pojedinom sektoru gospodarstva. Time će hrvatske tvrtke imati jedinstvenu priliku predstaviti svoje aplikacije, tehnologije i rješenja ciljanoj publici – potencijalnim klijentima.