Comping d.o.o.

Naš glavni cilj je da našim korisnicima pružimo maksimalnu kvalitetu. Mi smo pouzdani i pristupačni, moderni i inovativni, uvijek težimo ka savršenstvu. Ovakav nivo kvalitete mogu ponuditi samo motivirani zaposlenici, koje smatramo za našom najvećom vrijednošću.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Broj djelatnika u IT-u:
10 - 25 zaposlenih

Comping d.o.o. je privatna tvrtka koja nudi profesionalne informatičke usluge kao i potpuna informatička rješenja za male, srednje i velike tvrtke. Svoju ponudu usluga i rješenja temeljimo na dugogodišnjem iskustvu stečenom kroz mnoge projekte, ali i neprestanom školovanju naših djelatnika za pojedina područja ili proizvode. Našom ponudom stručnih informatičkih usluga pružamo svim korisnicima zaokruženi pristup od planiranja i projektiranja do izgradnje i implementacije ICT sustava ili rješenja.
Tvrtka Comping d.o.o. danas posjeduje dvadesetak visoko obrazovanih stručnjaka sa preko sto certifikata iz skoro svih područja obuhvaćenih Hewlett Packard, CISCO, te Oracle i Microsoft portfoliom rješenja.
Prednost naših stručnjaka je da su u pojedinim osobama ujedinjeni stručnjaci iz različitih područja, tako da dotični uspješno povezuju različite tehnologije i rješenja u jednu nedjeljivu cjelinu koja ima samo jedan zadatak – kvalitetna ICT rješenja koja na optimalan način u smislu uloženog i dobivenog, služe poslovnim potrebama naših klijenata.

Standardi na koje tvrtka Comping poziva u svome radu su:
ITIL – the IT infrastructure Library
MSF –Microsoft Solutions Framework
MOF – Microsoft Operations Framework

Listu referenci možete naći ovdje.

Comping d.o.o.

Comping d.o.o.

http://www.comping.hr

Vladimira Preloga 11
10000 Zagreb

tel: tel: +385 1 2484 200
fax: fax:+385 1 2484 201

Kontakt osoba:
Comping d.o.o.
Lola Jurin, Predsjednik uprave