Croatia Osiguranje d.d.

Završetkom Drugoga svjetskog rata ime CROATIA se zamjenjuje imenom DOZ (Državni osiguravajući zavod). 1970. godine vraća se ime CROATIA. 1990. godine CROATIA postaje dioničko društvo s pretežitim udjelom državnoga vlasništva.

Djelatnost poduzeća:
Financijsko poslovanje (Bankarstvo, Osiguranje, Fondovi, Leasing, … )

Broj djelatnika u IT-u:
10 - 25 zaposlenih

Misija CROATIA osiguranja

zahtjevnim uvjetima tranzicijskog tržišta moramo postaviti čvrste temelje kako bismo zadržali lidersku poziciju. Strategijom troškovnog vodstva razvijat ćemo i plasirati nove proizvode na tržište s ciljem ostvarenja konkurentske prednosti.

Implementacijom najsuvremenijih poslovnih metoda i trajnim ulaganjem u znanje i vještine svojih djelatnika, održat ćemo korak s rastućom konkurencijom koja dolazi iz zemalja s visokom razinom kulture osiguranja, a zahvaljujući odličnim financijskim rezultatima nastavit ćemo akvizicije na susjednim tržištima i postati lideri u regiji.

Vizija CROATIA osiguranja

Želimo da nas naši osiguranici doživljavaju ne samo kao stručno i efikasno društvo koje preuzima njihove rizike, već i kao partnera koji će znati anticipirati njihove potrebe, ponuditi im još bolju uslugu i učiniti onaj dodatni napor koji stvara čvrstu i trajnu vezu nastalu po slobodnom izboru, a naši dioničari kao instituciju koja znanjem i predanošću čuva povjerenu joj vrijednost i odgovara na ukazano povjerenje.

Croatia osiguranje


http://www.crosig.hr

Trg bana J. Jelačića 13
10000 Zagreb

tel: +385 1 4560 111
fax: +385 1 4810 523

Kontakt osoba:

Filip Ujevic, Direktor informatike
e-mail: [email protected]