Financijska agencija

FINA će postati općeprihvaćeni hrvatski pružatelj usluga zadovoljavanjem svakodnevnih potreba svakoga svog pojedinog klijenta. Svojim klijentima FINA nudi obavljanje transakcija i omogućuje korištenje elektroničkih servisa, informacija i usluga s dodanom vrijednošću kakve ne pruža niti jedna druga tvrtka.

Djelatnost poduzeća:
Financijsko poslovanje (Bankarstvo, Osiguranje, Fondovi, Leasing, … )

Financijska je agencija vodeća hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te visoka profesionalna razina stručnih timova, najveće su prednosti FINA-e. Ove nam karakteristike omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata: od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.

Financijska agencija je u državnom vlasništvu, ali posluje isključivo na tržišnom principu. Uspješno poslujemo s hrvatskim poslovnim bankama, Hrvatskom narodnom bankom, brojnim poslovnim sustavima i drugim subjektima poslovnog života. Također, partner smo državi na području javnih financija gdje smo proveli nekoliko sveobuhvatnih i ključnih projekata. FINA je imala i važnu ulogu u operativnoj pripremi i provedbi dvije velike reforme: platnog prometa i mirovinskog sustava.

FINA je dobro organizirana i efikasna organizacija koja je kvalitetom svojih proizvoda i usluga pouzdan partner komercijalnom i javnom sektoru.

FINA - logo


http://www.fina.hr

Koturaška 43
10000 Zagreb

tel: + 385 1 6127 111

Kontakt osoba:

Tomislav Šimat
e-mail: info@fina.hr