Koios savjetovanje d.o.o.

Dizajn i implementacija baza podataka, skladištenje podataka, izvješćivanje i poslovna inteligencija, razvoj aplikacija i korisničkih sučelja.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Broj djelatnika u IT-u:
do 10 zaposlenih

Naša su najveća vrijednost ljudi, a njih biramo na osnovu znanja. Za nas je ključan kriterij iznimna ekspertiza koja omogućuje izvrsno obavljanje posla, što se na kraju materijalizira u rezultate naših klijenata. Naši zaposlenici neprekidno obnavljaju svoja stručna znanja, često u suradnji s vanjskim stručnjacima i akademicima, a u cilju izvrsnosti provodimo i strategiju “radničkog dioničarstva” te najbolji i dokazani zaposlenici dobiju priliku ući u suvlasništvo tvrtke.

Proveli smo brojne projekte za vodeće financijske institucije, a iz godine u godinu se opseg poslova na kojima radimo povećava te je prešao granice Hrvatske. Naš je odnos s klijentima uvijek partnerski i fokusiran na učinkovito rješavanje problema, što rezultira povjerenjem klijenata i novim angažmanima. Klijentima nudimo one usluge koje im mogu pružiti dodanu vrijednost i time poboljšati njihovo poslovanje. Samo najbolje za naše klijente.

Koios savjetovanje d.o.o.


http://www.koios.hr

Radnička cesta 52
10000 Zagreb

tel: +385 91 / 5264 619

Kontakt osoba:

Stjepan Pavlek, Direktor
e-mail: info@koios.hr