MIT Software d.o.o.

MIT Software trenutno ima preko šezdeset aktivnih instalacija u nekoliko država, što ih svrstava u sam vrh ponude rješenja vezanih uz prodaju, distribuciju i servis automobila u regiji.

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Od osnutka 1990. godine do danas MIT Software je izgradio svoje prepoznatljivo mjesto na području projektiranja i razvoja integriranih informacijskih sustava u Hrvatskoj i regiji.

Koristeći najsuvremenije tehnologije kreiramo i implementiramo integrirana rješenja koja osiguravaju informatičku podršku različitim poslovnim procesima, kao i podršku za efikasan management i odlučivanje.

Našim korisnicima nudimo konzultativnu pomoć prije kupnje licenci, instalaciju vlastitog i sistemskog softvera, obuku i implementaciju, naknadnu podršku i konzultacije.

Naše glavne prednosti su usmjerenost na poslovnu strategiju klijenta i razumijevanje poslovnih procesa, te stručnost i iskustvo naših djelatnika. S ciljem poboljšanja unutarnje organizacije radi unapređenja kvaliteta naših usluga, početkom 2006. godine uspješno smo certificirali naše poslovanje u skladu sa zahtevima ISO 9001:2000 sustava kvalitete.

Od naših programskih rješenja posebno bi izdvojili MIT IMS (Importer Management System) i MIT DMS (Dealers Management System), integrirane programske pakete koji pokrivaju cjelokupno poslovanje uvoznika, trgovaca i servisera vozila.

Navedene pakete, među ostalim korisnicima, izabrala je i koristi najveća mreža trgovaca i servisera vozila u Hrvatskoj (VW, Audi, SEAT, Škoda i Porsche).

Najvažnije reference:

  • PZ AUTO
  • AUTO Zubak
  • Intertekstil Stanić
  • Auto Remetinec d.d.

Lista referenci na www stranicama poduzeća MIT Software.

MIT SW - logo

MIT Software d.o.o.

http://www.mit-softw...

Podsusedski trg 20
10000 Zagreb

tel: +385 1 3490 577
fax: +385 1 3490 670

Kontakt osoba:

Krešimir Zorić
e-mail: [email protected]