SUPRA NET d.o.o.

Vizija
„To make IT simple“ – Vaše poslovanje želimo učiniti jednostavnijim i bržim.
Misija
Kao zastupnici vodećih svjetskih proizvođača telekomunikacijskih mreža, nastojimo maksmizirati inteligenciju suvremenog poslovanja te naše znanje pretvoriti u Vašu prednost.
Vrijednosti
Služiti svojim korisnicima inovacijama, vrijednostima i integritetom.

Djelatnost poduzeća:
Telekomunikacije

Broj djelatnika u IT-u:
25 - 50 zaposlenih

Tvrtka Supra net osnovana je 5. ožujka 2004. godine kao privatna tvrtka registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću. Danas zapošljava 38, a do kraja 2008. godine planiramo imati oko 50-tak zaposlenih djelatnika.

Od godine osnutka pa do danas uložili smo preko 12 milijuna kuna u alat, specijalizirane uređaje i opremu za izvođenje naših usluga te edukaciju djelatnika kako bi osigurali što veću kvalitetu naših usluga. Tvrtka djeluje na području cijele Hrvatske sa tendencijom širenja na susjedne zemlje.

Supra Net d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj specijaliziranih za poslove projektiranja i implementacije pasivnih telekomunikacijskih mreža.
Na području razvoja softvera kvalitetu usluge potvrdili smo sklapanjem ugovora sa američkom tvrtkom Autodesk i time stekli status Autodesk Authorized Developer.
Svjesni činjenice da su znanje, kreativnost i odanost djelatnika temeljne vrijednosti konkurentnosti tvrtke, veliku pažnju pridajemo njihovom dodatnom profesionalnom usavršavanju. Djelatnici su pohađali razne tečajeve i škole usavršavanja kao i neke od najpriznatijih svjetskih industrijskih certifikata znanja (Cisco CCNA, CCNP, CCDP certifikati, Microsoft MCSE certifikat, Huawei HCIE certifikati, BISCI Trainer certifikati, Brand-Rex Authorised Installer, Telegä rtner Authorised Installer...).
Iako orijentirani prema velikim korisnicima, svoje usluge nudimo i manjim tvrtkama. Na sustave strukturnog kabliranja izdajemo sistemsku garanciju od 25 godina.
U suvremenim uvjetima rada i poslovanja sve više se postavljaju zahtjevi za uvođenjem standarda u području proizvodnje i davanju usluga. Godine 2006. uskladili smo sustav poslovanja sa svim zahtjevima norme ISO 9001:2000. Ujedno smo članovi najveće svjetske udruge za edukaciju i donošenje novih standarda na području telekomunikacijskih sustava BISCI.

Referentna lista nalazi se na www stranicama poduzeća Supra net.

SUPRA NET d.o.o.


http://www.supranet.hr

Majstorska 5
10000 Zagreb

tel: +385 1 4343 900
fax: +385 1 4343 999

Kontakt osoba:
SUPRA NET d.o.o.
Damir Špirelja, Direktor
e-mail: [email protected]