TIS- Objektni Informacijski sustavi

Pratimo nove trendove, promoviramo i nudimo poslovna rješenja, odgovaramo na nove izazove

Djelatnost poduzeća:
Informacijske tehnologije

Broj djelatnika u IT-u:
Preko 100 zaposlenih

Primarna djelatnost tvrtki su IT rješenja, odnosno transfer svjetskih znanja naših principala prema  korisnicima. Pratimo najnovije trendove na području IT-a, nudimo inovativna poslovna rješenja, odgovaramo na nove poslovne izazove i poslujemo kao jedna od regionalno vodećih tvrtki.

Također, informatički i poslovno povezujemo tvrtke neovisno o njihovim demografskim i tehnološkim razlikama.

Uz analizu poslovnih potreba, TIS pruža usluge savjetovanja pri čemu klijentima pomažemo u određivanju optimalnog modela informatizacije i poslovne strategije.

TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o., od svog osnivanja 1995. godine svojim korisnicima pruža vrhunska IT rješenja i potporu. Primarne djelatnosti TIS-OIS-a su razvoj, implementacija i održavanje IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenjima, kao i rješenjima proizašlim iz suradnje s našim partnerima, te osiguravamo integraciju s postojećim sustavima. Rješenja su to primjenjiva u različitim industrijama, pa TIS-OIS ima mnoga iskustva, kako u području financija i bankarstva, telekom industriji, tijelima javne uprave, tako i u proizvodnji, transportu i ostalim industrijama.

TIS Grupa, osnovana je 1989. godine.
Danas TIS Grupa sa više od sto visokospecijaliziranih zaposlenika ujedinjuje ukupno četiri tvrtki kćeri, od čega su dvije sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska:

  • TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o.,
  • TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o., 

te dvije izvan Hrvatske :

  • TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., sa sjedištem u Mariboru, Slovenija 

  • Bluebird It Solutions Ltd., sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija.

Za korisnike, TIS je vodeći isporučitelj rješenja po narudžbi, kao i gotovih rješenja.  Dugogodišnja tradicija pruža im sigurnost, dok inovativni pristup osigurava da aktivno sudjelujemo u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga. Naš najveći kapital više je od stotinu vjernih klijenata.

TIS OIS - logo

TIS- Objektni Informacijski sustavi
WORLDWIDE

http://www.tis.hr

Heinzelova 33
10000 Zagreb

tel: + 385 1 23 55 700
fax: + 385 1 23 02 014

Kontakt osoba:
TIS- Objektni Informacijski sustavi
Dženan Lojo, Direktor