Na raspolaganju vam je Zbornik u "MyPaper" verziji pogodnoj za prelistavanje i ispis. Za svaku od 35 aktivnosti pored sadržaja naći ćete i opis za koga je predviđena, nivo saznanja, te koje je preporučljivo predznanje slušatelja. To će vam sve olakšati odluku za odabir aktivnosti prema vašem zanimanju i specijalnosti. Sigurni smo da ćete pronaći razlog za dolazak na konferenciju i sudjelovanje na nizu odabranih aktivnosti. Garancija za to su obraćanja: 4 Java Championa, 1 Oracle ACE Direktora, 2 Oracleova specijalista za Java područje i još 25 Java specijalista iz 23 poduzeća. Oni dolaze iz 6 zemalja i žele podijeliti sa vama svoja znanja i novosti iz Java okruženja te pokazati rezultate i stečena iskustva iz realiziranih projekata.

Zbornik (pdf) možete, dijelom ili u cjelini, ispisati ili spremiti za upotrebu. Do početka konferencije trajno će biti ažurirano stanje i predlažemo da povremeno pogledate Zbornik.

Nadamo se da će vam pregled Zbornika olakšati izbor zanimljivih tema i da ćete ih poslušati na predstojećoj konferenciji. Nakon održane konferencije Zbornik će vas podsjetiti na održane aktivnosti.