Zabava i fotografije na JavaCro'14

Fotografije sa JavaCro'14

Fotografije su stavljene u dobroj kvaliteti. Predavače smo stavili sa po jednom fotografijom, a ima ih još pa ako nekog predavača zanimaju njegove fotografije neka se javi na [email protected] i poslat ćemo i ostale.

Izbor fotografija:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152949175636165.1073741827.139484606164&type=1

Zabava na JavaCro'14

Prvu večer odigran je prvi turnir u Texas Hold'em pokeru.

Dobili smo pomalo iznenađujuću pobjednicu, jer je pobjednica Iva Jelenčić bila jedina žena među 16 takmičara. Istini za volju, da je bilo više vremena za odigrati jedan na jedan, vjerujemo da drugoplasirani koji je u razigravanje jedan na jedan ušao sa najviše žetona, neke all in-ove ne bi sigurno prihvatio, ali to svakako ne umanjuje pobjedu Ive.

1. Iva Jelenčić, NEOS - na slici sa bocom Jack Danielsa, nagradom za prvo mjesto

2. Andrija Kranjec, SV Group (na slici drugi slijeva, sa žuto zelenkastim smotuljkom koji je zapravo Camel Trophy ručnik za plažu, poklon sponzora Lantea Grupa)

3. Branimir Conjar, RealNetworks (na slici prvi sdesna)

Drugu večer imali smo dva nadmetanja: u stolnom nogometu za parove i u Karaoke pjevanju.

U karaoke pjevanju su žene bile puno hrabrije i bez problema zapjevale. Muškom dijelu je trebalo malo više da se zagriju, tako da je po mnogima jedna od najboljih izvedbi bila ona "Saše, Tina i Kedže" i njihove pjesme 365, ali tek nakon što su već proglašeni pobjednici.

Saša Tin i Kedžo, podsjetili na svoje dane slave :-))

Nakon što je svatko mogao izvesti pjesmu po izboru, od stručnog žiria su izabrana tri finalista koji su u finalu pjevali istu pjesmu: Tajči - Hajde da ludujemo.

Svi finalisti su bili odlični i za nijansu je pobijedila Tamara Bucić kojoj je finalna pjesma bila limunadica, jer je prije finala pokazala Rock osobnost..

1. Tamara Bucić - HBOR (na slici lijevo sa bocom Jack Danielsa, nagradom za prvo mjesto)

2. Sandra, hostesa (na slici u sredini sa žuto zelenkastim smotuljkom koji je zapravo Camel Trophy ručnik za plažu, poklon sponzora Lantea Grupa.)

3. Lukrecija, hostesa

 

 Prava muška bitka se odvijala na turniru u stolnom nogometu.

Ekipe su bile dobro izblansirane, utrenirane, a vidjelo se da su neke imale visinske pripreme, a neke samo alkoholne. U svakom slučaju je bilo veselo i svi su se dobro zabavili.

 Pobjednici turnira u stolnom nogometu:

1. Slaven Tomac (Amphinicy Technologies) & Petar Butković (Neo Info) - na slici ova dva gospodina sa Jack Danielsom u ruci

2. Ivan Turčinović i Igor Buzaković (oba Inovativni trend) - na slici sa ovim žuto zelenkastim smotuljkom koji je zapravo Camel Trophy ručnik za plažu, poklon sponzora Lantea Grupa.

3. Krešimir Jurasović i Goran Pugar (oba Kapsch) - na slici samo sa peharima za treće mjesto.

Čestitamo svim pobjednicima, a svim sudionicima se zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo više uspjeha dogodine.